Levering aan professionals

 Heeft u een gespecialiseerde handelszaak en bent u op zoek naar leveranciers?

Ons team zorgt voor de aanpassing en bevoorrading van CBD-rijke bloemen die getest werden in onafhankelijke laboratoria en verzekert u een korte levertermijn met een constant volume. Iedere levering gaat gepaard met de resultaten van de twee laboratoriumanalyses: de eerste analyse die uitgevoerd werd na de oogst en de tweede bij de aankomst van de producten in België. De diversiteit van ons assortiment CBD-rijke bloemen en de prijzen die we kunnen aanbieden zorgen voor een sterke basis voor iedere gespecialiseerde handelszaak. 

U eigen producten in uw buurt

Wenst u uw klanten CBD-rijke bloemen aan te bieden?

Buddy richt zich eveneens tot particulieren dankzij zijn verpakte hennepbloemen in de verkooppunten waarmee wij samenwerken. We zijn trots om onze producten vandaag in de winkeletalages in verschillende grote steden in België en Luxemburg te zien liggen. De exclusiviteit van de soorten en de kwaliteit van het eindproduct dat wij dagdagelijks afleveren bezorgen ons een goede reputatie en vertrouwen bij onze klanten.

Bedrijfstrategie

 Wenst u het CBD-avontuur aan te gaan met een aangepaste omkadering en een internationaal netwerk?

Ons team helpt u bij de eerste stappen en begeleidt u doorheen de juridische, financiële en marketingaspecten om u op weg te helpen op deze snel veranderende markt. U geniet bovendien van een bevoorrechte toegang tot onze aankoopcircuits en ons netwerk van medewerkers om uw business te boosten en uw concurrentiepositie te versterken. Maak een afspraak en dan komen wij met plezier bij u langs.