Buddy_site.jpg

Ons team bestaat uit gepassioneerde mensen met complementaire profielen en diverse vaardigheden. Geboren in Brussel en sinds begin 2018 actief in de cannabisindustrie, hebben we ons gespecialiseerd in de verkoop van bloemen voor professionals om op te leggen op de Belgische en Europese markt.

Sinds de eerste dag hebben we er een erezaak van gemaakt om onze bloemen te beschouwen als een nobel product dat met respect moet worden behandeld en met wijsheid moet worden geconsumeerd. We wilden daarom boeren ontmoeten die elke dag bijdragen aan onze reputatie en ons succes.

Dankzij deze talrijke plantbezoeken, verspreid over verschillende reizen in Zwitserland, Italië, Oostenrijk en Spanje, hebben we een ongeëvenaarde Europese marktexpertise ontwikkeld in België. Ons netwerk bestaat uitsluitend uit ervaren tuinbouwers die het veeleisende proces van het kweken van low-THC cannabisplanten beheersen.

Na de regulering van de cannabismarkt in april 2019 werkten we samen met een tabaksfabrikant en richtten we onze activiteiten opnieuw op België. Vandaag hebben we deze unieke kans aangegrepen door alle administratieve en juridische aspecten van de verkoop van gedroogde hennepbloemen op het Belgische grondgebied te beheersen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen op +32478934707 voor meer informatie over onze activiteiten.